Αιθέριο έλαιο Λεμόνι (Lemon) 10ml

7,60

Είναι αντισηπτικό, αντι-ιικό, στυπτικό, βακτηριοκτόνο, απολυμαντικό, αιμοστατικό, τονωτικό. Προστατεύει από την πληγή που γίνεται σηπτική, ενώ αναστέλλει την ανάπτυξη του ιού και των βακτηρίων, ενισχύει τα ούλα και σταματά την απώλεια μαλλιών. Ανυψώνει το δέρμα, προκαλεί σκληρότητα στους μυς, σταματά την αιμορραγία, καταπολεμά λοιμώξεις και θεραπεύει τον πυρετό.

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο Λεμονιού αποκτάται από τη φρέσκια φλούδα του Λεμονιού (Citrus limon). Είναι ένα ανοιχτό προς πρασινωπό κίτρινο υγρό. Έχει μία ευχάριστη, φρέσκια μυρωδιά. Το  Αιθέριο Έλαιο Λεμονιού είναι αντισηπτικό, αντι-ιικό, στυπτικό, βακτηριοκτόνο, απολυμαντικό, αιμοστατικό, τονωτικό. Το Αιθέριο Έλαιο Λεμονιού (Citrus limon) είναι το αρωματικό μέρος των φρούτων λεμονιού και αποθηκεύεται στο φλοιό. Εξαιτίας αυτού, τα οφέλη για την υγεία και οι θεραπευτικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου λεμονιού είναι παρόμοια αλλά και διαφορετικά, από τα φρούτα  και το χυμό του, λόγω της συμπυκνωμένης φύσης και των διαφορετικών επιπέδων θεραπευτικών χημικών συστατικών. Αυτό το αιθέριο έλαιο προστατεύει από την πληγή που γίνεται σηπτική, ενώ αναστέλλει την ανάπτυξη του ιού και των βακτηρίων, ενισχύει τα ούλα και σταματά την απώλεια μαλλιών. Επιπλέον, ανυψώνει το δέρμα, προκαλεί σκληρότητα στους μυς, σταματά την αιμορραγία, καταπολεμά λοιμώξεις και θεραπεύει τον πυρετό. Το αιθέριο έλαιο Λεμονιού χρησιμοποιείται επίσης, για να δώσει γεύση σε τρόφιμα, αναψυκτικά με γεύση λεμονιού, στην παραγωγή αρωμάτων, ως φαρμακευτικό προσθετικό για προϊόντα προσωπικής φροντίδας/καλλυντικά και στην αρωματοθεραπεία. Ποσοστό χρήσης έως 2% ,σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος έως 0,5%. Δεν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,06 kg