Αιθέριο έλαιο Πατσουλί (Patsouli) 10ml

12,60

Έχει ιατρικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιείται ως έμπλαστρο και ως έλαιο μπάνιου ή μασάζ και στην αρωματοθεραπεία

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί αποκτάται από φρέσκα φύλλα του θάμνου Πατσουλί (Pogostemon cablin) με την διαδικασία της απόσταξης με ατμό. Είναι ένα κολλώδες ανοιχτό προς σκούρο κίτρινο και μερικές φορές ακόμα και καφέ υγρό. Έχει χαρακτηριστικό ξυλώδες άρωμα με απαλές νότες καμφοράς. Το κύριο συστατικό είναι η πατσουλόλη. Τα συστατικά του αιθέριου ελαίου Πατσουλί έχουν και ιατρικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιείται ως έμπλαστρο και ως έλαιο μπάνιου ή μασάζ. Στην αρωματοθεραπεία το αιθέριο έλαιο Πατσουλί χρησιμοποιείται συχνά. Χρησιμοποιείται επίσης σε αρωματικά κεριά, έλαια μπάνιου, μασάζ ή εντριβές. Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί χρησιμοποιείται στα καλλυντικά σαν συστατικό και σταθεροποιητής σε ανδρικά αρώματα. Επίσης χρησιμοποιείται πολύ στον αρωματισμό σαπουνιών και καλλυντικών. Είναι κατάλληλο για μείγματα με περγαμόντο, κάσσια, βρύα βελανιδιάς, πευκοβελόνες, γεράνι, λεβάντα, μανταρίνι, φασκόμηλο, σμύρνα, γαρύφαλλο, νέρολι, τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο, λευκό έλατο, Υλάνγκ-Υλάνγκ και κεδρόξυλο.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,06 kg