Αιθέριο έλαιο Περγαμόντο (Pergamont) 5ml

11,80

Για την περιποίηση μαλλιών. Ανακουφίζει τις καταθλιπτικές διαθέσεις. Καταπραΰνει τα νεύρα.

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο Περγαμόντου αποκτάται από την εξωτερική φλούδα του άγουρου φρούτου από το δέντρο Περγαμόντο (Citrus aurantium bergamia) μέσω της διαδικασίας της ψυχρής εκθλίψεως. Έχει λεπτή και γλυκιά μυρωδιά, με ξεκάθαρες νότες λεμονιού. Στη βιομηχανία καλλυντικών, το βιολογικό αιθέριο έλαιο Περγαμόντου χρησιμοποιείται κυρίως στην αρωματοποιία για την δημιουργία αρωμάτων και σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Στην αρωματοθεραπεία, το βιολογικό αιθέριο έλαιο Περγαμόντου λέγεται ότι ανακουφίζει τις καταθλιπτικές διαθέσεις. Το φρέσκο άρωμα που μοιάζει με εσπεριδοειδή λέγεται ότι καταπραΰνει τα νεύρα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,06 kg